Politică de Confidențialitate

Ultima actualizare: 20.02.2024

Mulțumim că utilizați site-ul nostru web. Politica noastră de confidențialitate explică modul în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați site-ul nostru.

 1. Colectarea informațiilor
  a. Informații personale: Colectăm informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte detalii pe care le furnizați voluntar atunci când utilizați site-ul nostru, cum ar fi înregistrarea pentru anumite servicii sau abonamente.
  b. Informații automatizate: Prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs. și despre modul în care utilizați site-ul nostru, cum ar fi adresele IP, tipul de browser, paginile vizitate și preferințele dvs.
 2. Utilizarea informațiilor
  a. Folosim informațiile personale pentru a vă oferi serviciile solicitate, pentru a vă comunica actualizări și oferte relevante și pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe site-ul nostru.
  b. Informațiile automatizate sunt utilizate pentru analiza tendințelor, administrarea site-ului, urmărirea mișcărilor utilizatorilor și pentru a ne ajuta să înțelegem cum interacționează utilizatorii cu site-ul nostru.
 3. Partajarea informațiilor
  a. Nu vindem, nu închiriem și nu comercializăm informațiile personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care acest lucru este necesar pentru a furniza serviciile solicitate sau în conformitate cu legea.
  b. Putem partaja informații agregate și anonime despre utilizarea site-ului nostru cu partenerii noștri și cu terțe părți în scopuri de analiză și marketing.
 4. Securitatea informațiilor
  a. Ne angajăm să protejăm informațiile dvs. personale și luăm măsuri adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, utilizarea incorectă sau divulgarea acestora.
  b. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că niciun sistem de securitate nu este impenetrabil și că nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor transmise prin internet.
 5. Accesul și actualizarea informațiilor
  a. Aveți dreptul de a accesa, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le-am colectat despre dvs. Puteți face acest lucru contactându-ne folosind detaliile de contact de mai jos.
  b. Vă rugăm să rețineți că putem păstra o copie a informațiilor dvs. înregistate în scopuri de arhivare, conform legii sau în interesuri comerciale legitime.
 6. Modificări ale politicii de confidențialitate
  a. Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.
  b. Utilizarea continuă a site-ului nostru după orice modificare a acestei politici va constitui acceptarea dvs. a acestor modificări.
 7. Contactați-ne
  Pentru întrebări sau nelămuriri cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord cu această politică de confidențialitate. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru că folosiți serviciile noastre.

We use cookies to give you the best experience on our website
Arată mai multe
Ice Casino
PÂNĂ LA 1500 EUR + 270 ROTIRI GRATUITE
5/5
Recenzia experților
Eduard C. 💎