Termeni și Condiții

Ultima actualizare: 20 februarie 2024

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza site-ul nostru web. Utilizarea site-ului nostru implică acceptarea acestor Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

 1. Accesul la Site și Utilizarea Conținutului
  a. Accesul la site-ul nostru este permis doar pentru uz personal și non-comercial. Nu aveți voie să utilizați conținutul acestui site în alte scopuri decât cele permise expres de acești Termeni și Condiții sau de lege.
  b. Sunteți de acord să nu copiați, distribuiți sau modificați conținutul acestui site fără permisiunea noastră prealabilă și scrisă.
 2. Conturi și Înregistrare
  a. Anumite funcționalități ale site-ului pot necesita înregistrare sau creare de cont. Sunteți responsabil pentru menținerea confidențialității informațiilor contului dvs. și sunteți de acord să notificați imediat orice utilizare neautorizată a contului sau orice încălcare a securității.
  b. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a închide conturi, de a elimina sau de a modifica conținutul, sau de a restricționa accesul la anumite părți ale site-ului nostru în orice moment și din orice motiv fără notificare prealabilă.
 3. Proprietatea Intelectuală
  a. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor prezente pe site (cum ar fi texte, imagini, grafice, videoclipuri, etc.) sunt deținute de noi sau de licențiatorii noștri.
  b. Utilizarea conținutului site-ului nostru în alte scopuri decât cele permise de acești Termeni și Condiții este strict interzisă.
 4. Limitarea Răspunderii
  a. Utilizarea acestui site este pe riscul dvs. Site-ul nostru este furnizat „așa cum este” și „așa cum este disponibil”, fără nicio garanție explicită sau implicită.
  b. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru pierderile sau daunele indirecte, accidentale, speciale sau punitive, inclusiv pierderea profitului, care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza acest site.
 5. Legislația Aplicabilă
  Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului nostru.
 6. Modificări ale Termenilor și Condițiilor
  Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat ce sunt publicate pe site-ul nostru.

Prin continuarea utilizării site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

We use cookies to give you the best experience on our website
Arată mai multe
Ice Casino
PÂNĂ LA 1500 EUR + 270 ROTIRI GRATUITE
5/5
Recenzia experților
Eduard C. 💎